Geen doorstart voor Boxtels filiaal Intertoys

De failliete speelgoedwinkelketen Intertoys maakt een doorstart. Een deel van de winkels blijft open, maar het filiaal in Boxtel zit daar niet bij.

Het Portugese bedrijf Green Swan heeft Intertoys overgenomen. 91 vestigingen moeten binnen enkele weken de deuren sluiten, zo'n 220 winkels blijven open, is de bedoeling.

De leegverkoop in het Boxtelse filiaal aan de Croonpassage is zaterdag begonnen.


Handklachten
onder de loep
in De Dommel

Hand- en polsklachten kunnen voor veel pijn en beperkingen zorgen bij alledaagse activiteiten. Maar hoe zijn handen nou in een zo goed mogelijke conditie te houden? Dat wordt duidelijk tijdens een bijeenkomst woensdag 20 maart in fysiotherapiepraktijk De Dommel aan het Molenpad in Boxtel.

Tijdens de gratis toegankelijke informatieavond worden de meest voorkomende handklachten uitgelicht, zoals artrose, reuma, carpaal-tunnelsyndroom, de ziekte van Dupuytren, triggervingers, overbelasting en sporttrauma's. Bezoekers krijgen uitleg over de aandoening en wat daaraan kunnen doen.

Ook krijgen bezoekers tips, oefeningen en handigheidjes aangereikt. Na afloop zijn handtherapeuten van De Dommel beschikbaar om persoonlijke vragen te beantwoorden.

AANMELDEN

De informatieavond duurt woensdag 20 maart van 19.00 tot 20.30 uur in fysiotherapiepraktijk De Dommel aan het Molenpad 7b in Boxtel. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via e-mail: secretariaat@fysiotherapiededommel.nl of telefoonnummer (0411) 62 44 04.