Afbeelding
Foto:

MR. & MRS. FILIPE WEER OPEN

Modezaak is nu helemaal klaar voor een sprankelend voorjaar

JAN HERMENS

Tijdens carnaval is er in menig Boxtelse onderneming niets te doen. Bij Mr. & Mrs. Filipe aan de Markt was het echter een en al bedrijvigheid, ook al was de zaak niet geopend. De metamorfose is gereed, vrijdag en zaterdag lag de rode loper uit om klanten feestelijk te verwelkomen.

Eigenaars Filipe en Diana van den Borne zijn blij met het resultaat van alle inspanningen. Filipe: ,,We hebben het winkeloppervlak uitgebreid en de zaak opnieuw ingericht, maar dat niet alleen. De vloer is vernieuwd en dat betekende uiteraard dat de hele winkel leeg moest."

Wie de modezaak binnenstapt, ziet dat het geheel ruimtelijk oogt. De indeling is overzichtelijk. Sieraden en accessoires hebben een centrale plaats gekregen. Er staat zelfs een biljart, compleet met keu. Het is niet bedoeld om een balletje op te stoten, maar net als mooie kleding decoratief en functioneel tegelijk.

FOTO ONDER: Mr. & Mrs. Filipe is weer open. In korte tijd hebben Filipe, Diana en hun team bergen werk verzet. (Foto: Jan Hermens).