Martijn Pennings, medewerker bij Van Hooft Boxtel is er trots op dat LenGo Nederland uitgeroepen is tot internationaal DAF-dealer van het jaar. (Foto: Pål Jansen, 2017).
Martijn Pennings, medewerker bij Van Hooft Boxtel is er trots op dat LenGo Nederland uitgeroepen is tot internationaal DAF-dealer van het jaar. (Foto: Pål Jansen, 2017). Foto: Pal Jansen

PRESTIGIEUZE PRIJS VOOR LENGO NEDERLAND

Internationaal DAF-dealer van 2019

DAF heeft LenGo Nederland uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2019'. LenGo Nederland opereert in Boxtel, Veghel en 's- Hertogenbosch onder de naam Van Hooft en heet in Eindhoven, Son en Acht De Burgh.

Volgens het rapport van DAF Trucks heeft LenGo Nederland de prijs gekregen wegens goede resultaten op het gebied van verkoop en service. Klanttevredenheid is eveneens een belangrijk criterium binnen deze jaarlijkse competitie onder alle DAF-dealers.

Marco Lennards, algemeen directeur van LenGo Automotive Group: ,,Als DAF-dealer voelen we ons zeer vereerd met deze onderscheiding. Ik ben trots op ons gehele team. Dat maakt iedere dag het verschil. In 2014 en 2017 zijn we al benoemd tot DAF-dealer van het jaar in Nederland en in 2018 tot DAF-servicedealer van het jaar."


Victor Vroomkoning

De van oorsprong Boxtelse dichter Victor Vroomkoning, pseudoniem voor Walter van de Laar, houdt tijdens de laatste dag van de Boekenweek op zaterdag 30 maart een presentatie ter ere van zijn tachtigste verjaardag. In de protestantse kerk aan de Clarissenstraat presenteert hij de werken Tachtig en Intiem Bestaan.

Lennards beseft dat een goede relatie met de klanten van wezenlijk belang is voor LenGo Nederland. ,,Het succes van ons bedrijf hangt af van tevreden mensen." LenGo Nederland verkoopt en onderhoudt bedrijfswagens.


Boxtel Ontspant

Fotoclub Boxtel Ontspant houdt zaterdag 30 en zondag 31 maart een expositie in gemeenschapshuis De Walnoot. Het thema is 'oud en nieuw'. De expositie is zaterdag 30 maart te bezoeken van 12.30 tot 17.00 uur en zondag 31 maart van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang tot de activiteit is gratis.