EERSTE FILM MAD MIKKELSEN IN SERIE

FilmpodiumScopia toont rolprent Efter Brylluppet

De Scandinavische film Efter Brylluppet (After the wedding) is maandag 18 maart vanaf 20.15 uur te zien in het Muziekhuis van FilmpodiumScopia, Passage Riche 4.

Dit is de eerste film van een serie van drie waarin de bekende Deense acteur Mads Mikkelsen een hoofdrol speelt. Deze worden allemaal dit voorjaar vertoond.

GEHEIM

Efter Brylluppet gaat over Jacob Petersen (Mads Mikkelsen). Hij heeft zijn leven gewijd aan het helpen van straatkinderen in India. Jacobs weeshuis in India wordt bedreigd met sluiting vanwege te hoge kosten. Zakenman Jørgen komt uit het niets met een interessant maar vreemd voorstel: hij doneert vier miljoen dollar,

maar dan moet Jacob wel terug naar Denemarken. Daar aangekomen wordt hem gevraagd aanwezig te zijn op de bruiloft van de dochter van de zakenman waar hij een groot familiegeheim ontdekt.

Kaartjes kunnen online besteld worden, maar zijn ook voor 8,50 euro verkrijgbaar in Boxtel bij Hebbes op de Markt, Jumbo in winkelcentrum Oosterhof Marimba in de Van Beekstraat en in Liempde bij drogisterij Bewust Beter aan het Raadhuisplein. Aan de kassa zijn voor aanvang van de voorstelling eveneens toegangsbewijzen te koop, pinnen is dan niet mogelijk.


Blazers en zangers bij Ars Vivendi

Op uitnodiging van cultureel genootschap Ars Vivendi in Boxtel vindt zondag 24 maart het concert Dubbel Zes en Enkel Vijf plaats in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat.

Dubbel Zes is een vocaal a capella-ensemble, Enkel Vijf is het blazersensemble Brabant Sinfonia. Toegangskaartjes à 7,50 euro zijn te reserveren via e-mail: arsvivendi@home.nl. Het bedrag dient overgemaakt te worden op NL59 KNAB 0255 7851 27 ten name van J. Crusio onder vermelding van 'Concert 24 maart'.


Bakje Geitenkwark

Cabaretgroep Herman in een bakje Geitenkwark speelt vrijdag 15 maart 'Verplicht Spelen' in Podium Boxtel. Kaarten voor kosten 17,50 euro en zijn in de voorverkoop in Boxtel verkrijgbaar bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof) en Marimba (Van Beekstraat) en in Liempde bij drogist Bewust Beter (Raadhuisplein 2) of via www.podiumboxtel.nl.