Afbeelding
Hans van Doorn Fotografie

Nieuw project Boxtheater met jonge regisseurs

Boxtheater speelt vanaf vrijdag 22 maart acht keer de voorstelling UitZicht. De toneelgroep laat dit jaar het stuk regisseren door een aantal jonge regisseurs in opleiding. Om alles in goede banen te leiden, is docent en theatermaker Natasja d'Armagnac de Castanet aangetrokken.

De verhaallijn van UitZicht gaat over een groep onaangepaste mensen die zich staande moeten houden onderaan de sociale ladder. d'Armagnac heeft vier stukken van de plot aan de verschillende regisseurs gegeven: het duo Matthijs Daams en Laura Nieuwenhuis, Myra Bodian, Charissa van Rijswijk en Milène Hoff.

Boxtheater speelt het stuk op 22, 23, 29 en 30 maart en 5, 6, 11 en 12 april, steeds vanaf 20.00 uur. Bezoekers van de voorstelling verzamelen zich vanaf 19.30 uur op de parkeerplaats van voormalige restaurant De Liempse Barrière. Daar krijgen zij meer informatie. Kaarten à 12,50 euro zijn te koop via www.boxtheater.nl.

FOTO ONDER: Vorig jaar speelde Boxtheater zich af op Ladonk, onder meer met Robert Brussée (links) en Linda Brands. (Foto: Hans van Doorn).

Afbeelding