Afbeelding
Foto: Hans Verberk

DUCKS STARTEN COMPETITIEVOORBEREIDING

Nieuw seizoen honk- en softbal in aantocht

JRC Ducks staat aan de vooravond van een nieuw honk- en softbalseizoen. Gedurende de winterperiode hebben alle teams in de zaal gewerkt aan hun techniek. Maar inmiddels staan de jongens, meiden, mannen en vrouwen te popelen om naar buiten te gaan. Komend weekeinde kan er al gespeeld worden...

Mits het weer het toelaat, beginnen de teams de komende weken aan een reeks van drie of vier oefenwedstridjen in aanloop van de start van de competitie. Enkele ploegen zullen bovendien nog een toernooi spelen voor het nieuwe seizoen van start gaat. Dit begint zondag 7 april officieel.

ONTKNOPING

Hoe zullen de vrouwen hun nieuwe competitie beginnen na de daverende ontknoping tegen Starlights uit Schijndel, waarna de softbalsters het kampioenschap in de tweede klasse binnen sleepten? En kunnen de mannen zich na de zesde plek van vorig seizoen herpakken en gaan voor een hogere notering? Brabants Centrum volgt ook dit seizoen de verrichtingen van de twee ploegen.

Ook een keertje honk- of softbal proberen? Deelnemers mogen vrijblijvend zes keer meetrainen. Meer informatie via de clubwebsite: www.jrc-ducks.nl.

Programma zaterdag 9 maart

Pup. hb: Ducks - Gryphons11.00

Jun. sb: Ducks - UVV15.00

Jun. hb: Ducks - Knickerbockers15.00

Programma zondag 10 maart

Sen. hb: Ducks 2 - Starlights11.00

Sen. hb: Ducks 1 - PSV15.00

FOTO ONDER: In oktober veroverden de softbalsters het kampioenschap in de tweede klasse door in de slotwedstrijd Starlights uit Schijndel te verslaan. (Foto: Hans Verberk, 2018).


Paasdrive

In Café De Fellenoord is zaterdag 6 april een paasdrive. Bridgeclub Fellenoord organiseert een zogeheten paasdrive. Het bridge-evenement om 13.00 uur, de zaal is vanaf 12.30 uur open. Deelname kost 12,50 euro per paar. Wie voor twintig euro lid wordt van de bridgeclub voor de rest van het jaar, mag gratis meedoen aan de paasdrive. Er wordt in drie lijnen gespeeld. Inschrijven kan tot woensdag 3 april bij Ria Koelink via telefoonnummer 06- 53 78 00 49 of e-mail: ria.koelink@kpnmail.nl.