REGIONALE KUNSTENAARS EXPOSEREN

Haveman verspreidt kunst over Boxtel

De galerie van Ina Haveman uit Sint-Oedenrode verzorgt op meerdere locaties in Boxtel tentoonstellingen. Komende maanden zijn daardoor diverse werken te bezichtigen in restaurant Molenwijk, huisartsenpraktijk Leenders & Van Riel en restaurant De Waag.

Kunstenaars Johan Eskens uit Gouda, Bep Wildstrom uit Breda en Ineke van Berkom en Rudolf R. Gras uit 's Hertogenbosch, staan in park Molenwijk garant voor een gevarieerde expositie. Van abstracte schilderijen tot kunstwerken die momenten uit de Olympische Spelen verbeelden, zijn tot donderdag 16 mei te zien in het restaurant.

LEVEN

De in Oisterijk wonende Wilke Geelkerken presenteert haar schilderijen in huisartsenpraktijk Leenders & Van Riel aan de Bosscheweg 5. Haar kunst ontstaat vanuit 'het enorme groeiproces dat leven heet', zegt ze. Veel emoties zijn terug te vinden in de werken, die tot woensdag 15 mei in de praktijk te zien zijn.

DE WAAG

Restaurant De Waag aan de Markt vormt tot donderdag 16 mei het centrum voor het werk van Jennifer Tenda uit Veghel en Bea Key uit Vught. Beide kunstenaars maken abstract en kleurrijk werk waarbij het voor Jennifer om de compositie gaat en waarbij Bea natuur en steden als basis gebruikt.

Meer informatie over de exposities en Havemankunst is verkrijgbaar via de website www.havemankunst.nl, de telefoonnummers 06-23 23 13 86 en 06-22 95 76 62 of het e-mailadres info@havemankunst.nl.