Afbeelding
Foto: Kayden van den Meerdonk

KAYDEN MIST HALVE FINALE TALENTSHOW

'In tv-programma Paul de Leeuw ga ik weer knallen'

MARIËLLE WIJFFELAARS

Met een gouden ticket van jurylid Paul de Leeuw kwam Boxtelaar Kayden van den Meerendonk (18) linea recta in de halve finale van het televisieprogramma Holland's Got Talent terecht. Bijna twee miljoen kijkers sloten de jonge Boxtelse zanger in hun hart. Afgelopen zaterdag zou Kayden schitteren in de halve finale, maar tijdens de televisie-uitzending betrad hij het podium niet...

,,Enorm klote." Het is duidelijk: Kayden baalt. Door een fikse schouderblessure met daardoor een ziekenhuisopname, miste de zanger de televisieopnames voor de halve finale van Holland's Got Talent. Niet alleen gaat daardoor de kans voorbij om door te stomen naar de finale, hij vindt het vooral vervelend dat hij nu niet kan laten zien wat hij allemaal kan. ,,Ik was niet echt tevreden over mijn optreden in de eerste ronde", zegt Kayden eerlijk. ,,Ik had echt gehoopt tijdens de halve finale een betere prestatie neer te zetten. Ik wilde me heel graag bewijzen, maar dat mocht helaas niet zo zijn."

Hoewel Kayden dus niet verder kan in de talentenjacht, kreeg hij van Paul de Leeuw toch een mooie troostprijs. De Boxtelse zanger mag optreden in het televisieprogramma Paul Pakt Uit. ,,Een grote eer", vindt Kayden. ,,Zo kan ik mezelf toch laten zien en kan ik alsnog knallen. Dat zal ik bij Paul ook zeker doen." Ook zijn er nog volop plannen om met andere deelnemers aan Holland's Got Talent een single op te nemen. ,,Ik blijf doorgaan met muziek maken en repeteren. Ik krijg nu veel kansen, natuurlijk pak ik die." Maar de Boxtelaar is vooral erg blij met de nieuwe sociale contacten die hij heeft opgedaan. ,,Ik heb vaak contact met andere deelnemers en ook met mensen van de productie. Het is een hele fijne club. Voor mij blijft - naast de muziek - belangrijk dat ik kan laten zien dat je kunt zijn wie je bent. Deze boodschap blijf ik uitdragen." (Foto onder: eigen werk).