Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Oosterhof

Prijsexplosie in Oosterhof

In het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof vond zaterdag de maandelijkse Prijsexplosie plaats. Opnieuw werden cadeaus uitgedeeld onder tien klanten die in februari hun kassabon met naam en adres in een van de verzameltonnen deponeerden. De hoofdprijs, een Philips smart-tv werd gewonnen door mevrouw Bressers.

De overige prijswinnaars kregen een waardebon uitgereikt door Hans van Erp, voorzitter van de winkeliersvereniging én eigenaar van Dierenspeciaalzaak Boxtel. Hij werd daarbij geassisteerd door schoenmaker Bas Geurts.

De volgende klanten namen hun prijs in ontvangst: meneer Bouwman, familie Barendse, familie Kuiper, mevrouw Dobbelsteen, mevrouw Minkels, familie Marcelis, familie Nettekoven, familie Schoenmakers en familie Kattevilder.

Vanaf 15 maart staan de Prijsexplosie-tonnen opnieuw opgesteld in Oosterhof. (Foto boven: winkeliersvereniging Oosterhof).


ArcheoHotspot maakt veldloop over akkers

ArcheoHotspot Boxtel houdt zaterdag 2 maart een veldloop over Boxtelse akkers. Deelnemers aan de wandeltocht gaan op zoek naar historische objecten zoals scherven en pijpenkopjes.

Alle vondsten van de deelnemers worden op een later tijdstip gedetermineerd en eventueel bewaard. Wie archeologische voorwerpen wil ontdekken, kan zich zaterdag om 10.00 uur bij het Oertijdmuseum aan de Bosscheweg melden. De veldloop gaat altijd door, ook onder slechte weersomstandigheden.

Boxtel

Zang en blaasmuziek

Op uitnodiging van cultureel genootschap Ars Vivendi in Boxtel vindt zondag 24 maart het concert Dubbel Zes en Enkel Vijf plaats in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat. Dubbel Zes is een vocaal a capella-ensemble, Enkel Vijf is het blazersensemble Brabant Sinfonia. Toegangskaartjes à 7,50 euro zijn te reserveren via e-mail: arsvivendi@home.nl. Het bedrag dient overgemaakt te worden op NL59 KNAB 0255 7851 27 ten name van J. Crusio onder vermelding van 'Concert 24 maart'.