Kleurloos donseendjesfeest?

Voor de jeugd tot acht jaar organiseren de Knokkers, de vrijwilligers van Stichting Openbaar Jeugd Carnaval in Boxtel, ook dit jaar weer het donseendjesfeest. Maandag 4 maart is de gratis toegankelijke voorstelling vanaf 11.00 uur te zien in de Kwekpoel. Dit jeugdhofpaleis van Eendengat is gevestigd in sportcentrum De Dommel aan de Van der Voortweg 14.

Het toneelstuk gaat over een machine die de kleuren laat verdwijnen in Eendengat: alles wordt zwart en wit. Een verstrooide professor en diens slimme assistent, proberen met konijn Flapoor en hamster Joppie de kleuren terug te krijgen. Maar daarvoor is wel de hulp van heel veel kinderen nodig...

JEUGDHOFPALEIS

De Kwekpoel is geheel vernieuwd en net als andere jaren hét indoor feestparadijs voor de Boxtelse carnavalsjeugd. 's Middags is de zaal van 14.00 tot 17.00 uur gratis open voor de basisschooljeugd tot en met groep acht, maar ook voor (groot)ouders. 's Avonds bedraagt de entreeprijs voor de oudere jeugd twee euro; een partypas voor vier avonden is met een euro korting te koop bij Ring & Go (Rechterstraat). Alle dagen worden activiteiten georganiseerd voor de donseendjes.