Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

WINNAARS BOKSELSE KWIS 2017 ZIEN WENS UITKOMEN

MEP-complex krijgt eigen pannaveldje

Voor hockeyclub MEP geldt zeker niet dat het gras altijd groener is bij de buren. De club kon mede dankzij het gewonnen prijzengeld tijdens de Bokselse Kwis 2017 een pannaveldje aanleggen. De voorziening, die zijn oorsprong kent in het straatvoetbal, was een stuk duurder dan de gewonnen duizend euro en dus moest worden gezocht naar extra inkomstenbronnen en duurde het even voordat de wens tot vervulling kon komen. Maar zaterdag is dan eindelijk de kunstgrasmat gelegd.

Om het veldje te kunnen realiseren deed ook de Club van 100 van MEP een duit in het zakje. Daarnaast werden de opbrengsten aangewend van de lotenverkoop tijdens de Grote Clubactie. Bovendien werden donaties ontvangen van de Boxtelse bedrijven Wagenaars en Van Pinxteren.

Leden van Team 100% dat in november 2017 de vierde Bokselse Kwis op zijn naam schreef, hielpen zaterdag zelf mee om de kunstgrasmat aan te leggen.

FOTO ONDER: De wens van Team 100%, winnaar van de Bokselse Kwis 2017, is werkelijkheid geworden. Zaterdag werd een pannaveldje aangelegd op het hockeycomplex van MEP in sportpark Molenwijk. De teamleden hielpen zelf mee. (Foto: Albert Stolwijk).