Afbeelding
Foto: Cathrien van de Veerdonk

Conferencier Van de Veerdonk in De Serenade

Cabaretier Mark van de Veerdonk treedt zondag 3 mei op in cultureel centrum De Serenade in Liempde. De Brabantse grappenmaker, geboren in Heeswijk-Dinther en woonachtig in Uden, houdt dan een try-out voor zijn nieuwe show Geen Viking.

Twee keer vijftig minuten duurt de show onder het motto 'Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken'. De nieuwe voorstelling moet een 'ware flipperkast vol stuiterende grappen' worden. In Geen Viking doet de Brabander verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel joliger uit is gekomen.

Kenmerkend voor de optredens van Van de Veerdonk zijn de eigenaardige decors. Een vliegende wc-pot, halve deux-chevaux, antieke telefooncel, gecrasthe solex, concertvleugelboot... Wat de komiek in Liempde op het podium sleept, is nog de grote vraag. Van de Veerdonk: ,,Ik kan slechts één ding verklappen: Geen Viking."

Een kaartje voor het optreden in kost vijftien euro en is te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/veerdonk. Geen Viking begint 3 mei om 20.00 uur.

FOTO ONDER: In Geen Viking doet Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk verslag van een bizar incident waar hij niet sterker, maar wel joliger van werd. (Foto: Cathrien van de Veerdonk).