Afbeelding
Foto:

Liempdenaar Van Beers is beste 'rookie-makelaar' van Nederland

Makelaar Harrie van Beers uit Liempde is afgelopen weekeinde door RE/MAX Nederland uitgeroepen tot de 'Rookie broker/owner of the Year'. Sinds 2016 is 'zijn' vestiging Optimus Makelaars in Oisterwijk aangesloten bij de franchise-organisatie. Hij ontving de prijs in Bunschoten in de provincie Utrecht voor zijn kantoor over het jaar 2018.

De prijs is voor de beste startende kantooreigenaar binnen RE/MAX. Van Beers werd verkozen voor de wijze waarop hij in zijn eerste volledige jaar zijn kantoor heeft neergezet. Een persoonlijke aanpak en goede begeleiding van opdrachtgevers bij het verkoop- en aankoopproces is de sleutel tot succes, aldus Van Beers.

RE/MAX is een organisatie die wereldwijd is vertegenwoordigd: bij het netwerk zijn momenteel meer dan 130.000 makelaars in ongeveer honderd landen aangesloten.

FOTO BOVEN: Harrie van Beers uit Liempde ontving afgelopen weekend in Bunschoten de prijs voor beste startende makelaar. (Foto: RE/MAX Optimus Makelaars).


Cursus voor landschapambassadeurs

Inwoners van nationaal landschap Het Groene Woud kunnen zaterdag 16 maart deelnemen aan de ambassadeurscursus. Op deze eerste dag van in totaal vier ochtenden gaat het over de natuur, het landschap en de historie van gebied en is er een wandeling over landgoed Velder in Liempde.

De deelnemers krijgen onder meer een inkijkje in de verschillende natuurgebieden. Ook bezoeken zij diverse projecten die mede dankzij steun van Het Groene Woud zijn gerealiseerd.

De eerste cursusdag vindt plaats van 09.00 tot 12.30 uur en start met een presentatie door Liempdenaar Ger van den Oetelaar over heden en verleden van het gebied. De ochtend eindigt met een informatieve wandeling. Hiermee wil Het Groene Woud inwoners betrekken bij en enthousiast maken over hun omgeving.

VRIEND

De kosten bedragen 75 euro voor mensen die nog geen 'Vriend van Het Groene Woud' zijn. Bij deze prijs is het materiaal en de eerste jaarbijdrage inbegrepen. Wie al vriend is, betaalt 25 euro. Opgeven kan via e-mail: streekhuis@hetgroenewoud.com.