Carnavalsmiddag voor senioren in Comsche Hoeve

Carnavalsvereniging De Agterblijvers en partycentrum De Comsche Hoeve verzorgen zondag 24 februari een carnavalsmiddag voor senioren.

De festiviteit duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in de Tijberzaal van het Baanderherencollege, Baanderherenweg 2. De zaal gaat om 12.30 uur open. Bezoekers krijgen een programma vol muziek en sketches voorgeschoteld en kunnen rekenen op een hapje en een drankje. Gratis toegangskaarten zijn zaterdag 16 februari vanaf 11.00 uur af te halen in De Comsche Hoeve, Stationsstraat 46b. Er zijn maximaal twee entreebewijzen per persoon verkrijgbaar.


Beeldhouwen in Hobbycentrum

HobbyCentrum Boxtel (HCB) laat kunstenaars in de dop hun talent ontdekken via een workshop beeldhouwen.

Hierin leren de deelnemers onder de begeleiding zelf ontwerpen en een beeldje te houwen uit speksteen. Dit is goed te bewerken, ook voor de beginnende beeldhouwer.

De workshop omvat zes maandagavonden. De start is zelf te bepalen, maar kan tot uiterlijk 1 mei. Na zes weken beslist de deelnemer of die verder gaat met de hobby, onder dezelfde begeleiding in HCB.

De beeldhouwbijeenkomsten duren steeds van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 60 euro, inclusief materiaal en gereedschap. Meer informatie is verkrijgbaar bij Herman Deckers en Ruud Daverveld, via telefoonnummer (0411) 21 86 80 of 68 51 38. Of kijk op de www.hobbycentrumboxtel.nl.


Boxtel

Henk Visch in MuBo

Museum Boxtel (MuBo) aan de Baroniestraat exposeert vanaf zaterdag 23 maart beelden, etsen en tekeningen van de gerenommeerde kunstenaar Henk Visch, die van 1974 tot en met 1982 in Boxtel woonde. MuBo is open op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.