Verwenmoment vrouwen met kanker

De landelijke stichting Look Good Feel Better organiseert in februari haar jaarlijkse actie Geef een glimlach cadeau, waarbij ruim vierhonderd schoonheidsspecialisten in Nederland vrouwen met kanker een gratis behandeling geven. ,,Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien'', aldus Marjan Katuin van deelnemende salon SkinXpert in Boxtel.

Sinds maandag, Wereldkankerdag, kunnen vrouwen terecht bij SkinXpert voor hun aangeboden verwenmoment. ,,Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen", legt Jasja Sikking uit. ,,Tegelijkertijd wilde ik het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. De schoonheidsbehandeling was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen."

AANMELDEN

In februari geeft de Boxtelse salon vijf vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor de actie kan via de website www.geefeenglimlachcadeau.nl.