WANKEL BEGIN TWEEDE SEIZOENHELFT

LSV wint van White Boys

Met een minimaal verschil won LSV zondag de eerste wedstrijd na de winterstop. Het team van White Boys uit Waspik werd met 0-1 verslagen, al waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.


Kansen om de score te openen waren er aan beide kanten. Bij LSV zag Luuk Hobbelen zijn schot net naast gaan, net zoals het lobje van Maykel van den Heuvel. Aan de andere kant redde keeper Pawel Piotrovski Lennisheuvelse elf tot twee keer toe door een alleen op hem afkomende speler tegen te houden. De teams gingen uiteindelijk met de brilstand aan de thee.

In de tweede helft voetbalde LSV beter, maar toch was de eerste kans voor White Boys. De spits van Waspik kwam geheel vrij voor de goal, maar schoot tegen de lat. LSV kwam met de schrik vrij, maar liet het er niet bij zitten. Na een uur spelen kwamen de gasten alsnog op voorsprong. Van den Heuvel gaf de bal vanaf rechts laag voor, maar de bal werd weggewerkt. In de rebound kwam het leer echter bij Abdel terecht. Die wist daar wel raad mee: 0-1.

IN HET SLOT

In het laatste half uur kreeg White Boys nog een vrije trap, maar die ging via doelman Piotrovski en de paal naast. Ook LSV kreeg nog mogelijkheden, maar liet na om het duel goed uit te spelen en de wedstrijd in het slot te gooien.

Door de winst in Waspik schuift LSV naar de vijfde plek op de ranglijst. Zondag 10 februari speelt het team in het eigen sportpark aan de Mijlstraat tegen koploper Ollandia. De aftrap van dit duel is om 14.30 uur.

SENIOREN

Uitslagen zondag 3 februari

White Boys 1 – LSV 1         0-1
LSV 3 – Wilhelmina Boys 5         5-0

Programma zondag 10 februari

LSV 1 - Ollandia 1         14.30
PSV 2 – LSV 2         11.00
LSV 3 – Best Vooruit 7         10.30