Popkoor Voices viert jubileum met liedjesreis

Het Liempdse popkoor Voices viert zaterdag 16 en zondag 17 maart het 15-jarig bestaan met een muzikale reis door de hectiek van tegenwoordig. De optredens worden beide dagen gehouden in sociaal cultureel centrum De Serenade aan de Oude Dijk 117 in Liempde.

Het koor heeft een programma samengesteld dat via nummers van onder meer Sting, Avicii, Adele en Pharell Williams de zoektocht naar verbinding en geluk voorstelt. De leden geven aan dat in een tijd waarin mensen vaker via WhatsApp praten dan in het echt en waarin stress aan de orde van de dag is, bezinning, muziek en dans juist rust, vriendschap en liefde kunnen brengen.

Voices is voor de jubileumconcerten een samenwerking aangegaan met Anja Vos, een professionele regisseur en choreograaf. Daarnaast staat het koor onder leiding van dirigente Miriam van den Boer en krijgt het begeleiding van een vierkoppig combo.

Het optreden start zaterdag om 20.00 uur daarna is er nog een afterparty met liveband Nul73. Zondag begint het concert om 14.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.deserenade.nl of via www.ticketkantoor.nl/shop/jubileumvoices.


Carnavaleske Snertconcerten in Lennisheuvel

Muziek, kolderieke sketches en diverse tonpraters. Het vormen de beproefde ingrediƫnten voor het jaarlijkse Snertconcert van de Beyersland Kapel in Lennisheuvel. Vrijdag 22 en zaterdag 23 februari loopt de 37e editie van stapel in gemeenschapshuis Orion. Kaartjes Ơ tien euro zijn uitsluitend te koop via www.beyerslandkapel.nl.

Naast muziek van de Lennisheuvelse blaaskapel zelf, onder meer met zang van presentator Kees Berkelmans, zijn ook klanken te horen van het jeugdorkest van fanfare Sint-Arnoldus.

Ad Hoevenaars neemt wederom de Boxtelse politiek en andere lokale gebeurtenissen op de korrel in de tot snertkittel omgebouwde buutton. Daarnaast maken ook tonpraters Arthur Brands (Liempde), Jan Schellekens (Sint-Michielsgestel) en Rien Bekkers (Olland) hun opwachting. ,,Daarnaast zijn er nog tal van andere verrassingen en kunnen bezoekers natuurlijk weer rekenen op goeie snert en roggebrood met zult", aldus woordvoerder Bart van den Bosch.