Afbeelding
Foto:

LOTTE WAGENAARS START BEAUTYSALON

'Mooi om mensen nog wat mooier te maken'

Dat ze zelfstandig ondernemer wilde worden, wist Lotte Wagenaars als kind al. Dat is haar gelukt. 1 december vorig jaar opende de Boxtelse Knapp schoonheidssalon.

JAN HERMENS

,,Ik ben op een heel goed moment gestart", vertelt Lotte. ,,Voor de feestdagen wil iedereen er namelijk op zijn best uitzien. Het was dan ook meteen druk. Dat is gunstig voor mijn naamsbekendheid, want die moet uiteraard groeien."
De schoonheidsspecialiste geniet ervan als klanten zelfverzekerd en met een goed gevoel haar salon verlaten. ,,Het is mooi om mensen nog mooier te maken. Ik heb al diverse positieve appjes en mailtjes ontvangen, dat geeft me voldoening." Een bezoek aan Knapp draait om meer dan 'beauty' alleen. ,,Voor veel vrouwen, maar ook voor mannen, is een behandeling een moment van ontspanning. Aandacht voor je uiterlijk heeft een heilzaam effect op je innerlijk. Er verzorgd uitzien geeft zelfvertrouwen."

RUSTGEVEND

Lotte van Gestel is klant bij Knapp en meldt: ,,Super schoonheidsspecialiste! De sfeer en uitstraling van de salon zijn rustgevend, er wordt echt een momentje voor jezelf gecreëerd. Met de juiste adviezen, kennis en behandeling ga je weer stralend de deur uit. Het is elke keer weer een feestje om naartoe te gaan. Een echte aanrader". Huidverbetering is een van de pijlers waar Knapp schoonheidssalon op rust. ,,Acne, couperose, fijne lijntjes en rimpels, allemaal voorbeelden van huidproblemen die ik kan verminderen of wegnemen. Daarvoor gebruik ik de producten van Klapp Cosmetics. Nee, dat is geen grap. Mijn schoonheidssalon heet Knapp, mijn merk Klapp. De gelijkenis is toeval. Klapp Cosmetics staat voor uitstekende kwaliteit. Vooral de fruitzuren vind ik echt wondermiddelen. Ze verbeteren de huid snel en effectief."

Ook met behulp van lichttherapie voert Lotte huidbehandelingen uit. ,,Met dit apparaat onderscheid ik me op de markt. Verschillende kleuren licht dringen door in de huid en zetten in combinatie met aangebrachte serums, processen in werking die problemen verminderen of wegnemen en de huid mooier maken. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar."

IEDER MENS VERSCHILT

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied, volgt Lotte vaak cursussen en bijscholingen. ,,Klapp Cosmetics verzorgt allerlei trainingen, zodat ik de eigenschappen van een product zo optimaal mogelijk tot hun recht kan laten komen. Omdat ieder mens verschilt, is geen behandeling exact gelijk. Wat de een mooi maakt, werkt bij de ander niet. Ik heb mijn website zo ontworpen dat mensen hun persoonlijke behandeling kunnen kiezen. Wanneer ze bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling willen, volgen ze vier stappen op mijn website om uiteindelijk aan te klikken wat hun huidtype is. Als ze dit doen, krijgen ze te zien wat voor producten ik toepas bij hun huidtype en wat deze doen met hun huid."

Voor Lena Damen, kandidate uit Holland's Next Top Model, is haar uiterlijk hét handelsmerk. Daaraan besteedt ze de grootst mogelijke zorg. Juist zij bezocht onlangs Knapp schoonheidssalon. ,,Ja, dat was wel speciaal. Wat huidverzorging betreft, is voor een model alleen het beste goed genoeg. Zij onderschrijft de boodschap die ik altijd uitdraag: een mooie huid laat je stralen."

Knapp schoonheidssalon werkt op afspraak en is te bereiken via telefoonnummer 06-53 87 14 91, e-mail: info@knappschoonheidssalon.nl, www.knappschoonheidssalon.nl.

FOTO ONDER: Lotte Wagenaars verzorgt Lena Damen. Het model kent als geen ander het belang van een stralende huid. (Foto: Cheryll van Weert).