Afbeelding
Foto: Peter de Koning

WENS VAN BOXTELS MEISJE IN VERVULLING DANKZIJ 'STAPEL OP SINT'

Misha verrast oma met mooie plant

,,Oma vroeg een plant met haar verjaardag. Daarom wenste ik die voor haar bij Stapel op Sint", vertelt Misha Schellekens (5). Het meisje uit Boxtel heeft zojuist een uit de kluiten gewassen Dieffenbachia uitgekozen voor oma Elly van de Sande. Hij draagt de toepasselijke soortnaam 'Tropic Snow'.

JAN HERMENS

Misha's wens kwam via Stapel op Sint terecht bij niemand minder dan Sinterklaas. Namens de goedheiligman mochten José van der Linden en Wendy Appeldoorn van Stapel op Sint Misha vertellen dat haar wens in vervulling zou gaan. Van der Linden: ,,Kinderen mochten bij Stapel op Sint een wens voor een ander inleveren. Namens Sinterklaas laten wij drie wensen uitkomen. Een daarvan is die van Misha. Ze wist van niets en haar oma ook niet. We zijn maandagmiddag op haar school De Beemden geweest. Misha en haar oma waren totaal verrast."

In Tuincentrum Boxtel, een van de Vrienden van Stapel op Sint, valt Misha's oog op een plant die half zo groot is als zijzelf. Oma Van de Sande: ,,Ik ben op 24 september jarig. Misha heeft al die tijd onthouden wat ik wilde hebben. Dit cadeau koester ik natuurlijk extra."

FOTO BOVEN: Misha heeft een enorme Dieffenbachia uitgekozen. (Foto: Peter de Koning).