Afbeelding
Foto:

Cinemaclub houdt eerste Boxtelse filmfestival

Festival Film over Film van FilmPodumScopia, dat haar tienjarig bestaan viert, start vrijdag 15 februari om 20.15 uur in het Muziekhuis met de vertoning van Hitchcock (2012, USA/UK, S. Gervasi). Aansluitend is er een quiz met vragen over deze rolprent én over de regisseur. Ook op 16 en 17 februari staan diverse films op de rol.

Deelname aan de quiz geschiedt in groepen van twee of drie quizzers en in volgorde van aanmelding; vol is vol. Tot uiterlijk zondag 10 februari kunnen de contactpersonen van de teams zich inschrijven via filmpodiumscopia@gmail.com. Via het e-mailadres ontvangen deelnemers nadere informatie.

Een passe-partout voor het filmfestival à 12,50 euro of een los entreekaartje per film is te bestellen via www.podiumboxtel.nl, waar ook het complete filmprogramma is terug te vinden. Vooraf zijn de tickets ook voor 8,50 euro per stuk te koop: in Boxtel bij cadeauwinkel Hebbes (Markt), supermarkt Jumbo (Oosterhof) en bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat) en in Liempde bij drogisterij/parfumerie Bewust Beter (Nieuwstraat). Het festival vindt plaats in zowel het Muziekhuis aan de Passage Riche als in Podium Boxtel aan de Burgakker