Afbeelding
Foto:

DuckOut biedt carnavalsfeest voor tieners

Dit jaar worden met carnaval in Boxtel speciale activiteiten georganiseerd voor de jeugd van 14 tot en met 17 jaar. Een doelgroep die vaak tussen wal en schip raakt omdat ze te oud is voor de Kwekpoel en te jong voor het café. Op vrijdagavond is er onder de titel DuckOut een feestavond in partycentre Denziz, op zaterdagavond rijdt een bus naar Scratch XXL in Den Dungen, een al jaren populair carnavalsfeest voor middelbare scholieren.

DuckOut duurt van 20.00 tot 01.00 uur. In Denziz kan de jeugd dansen op de beats van dj Coenio in een feestelijke omgeving zonder alcohol. Er is plek voor zo'n vierhonderd jongeren. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro (inclusief twee consumpties) en verkrijgbaar in telefoonwinkel Ring & Go aan de Rechterstraat. Bezoekers dienen zich te kunnen identificeren; ook wordt gecontroleerd op alcoholgebruik vóór binnenkomst.

NAAR DEN DUNGEN

Vanuit Boxtel rijdt er - bij voldoende belangstelling - zaterdag 2 maart een bus voor de jeugd van 14 jaar en ouder naar Scratch XXL, een succesvol jongerencarnavalsfeest in Den Dungen dat dit jaar zijn elfjarig jubileum viert. Naast een kaartje à 15 euro (inclusies busreis én twee consumpties) moet de jeugd een door hun ouders ondertekend formulier overhandigen. De verkoop vindt eveneens plaats bij Ring & Go.

'Mega Monday' 4 maart staat in het teken van een NIX-party in de Kwekpoel voor de oudere jeugd, georganiseerd door De Knokkers. Het jeugdhofpaleis in sportcentrum De Dommel aan de Van der Voortweg blijft open tot 01.00 uur open. Entree bedraagt twee euro.