CLUB BOEKT DIVERSE NEDERLAGEN

Biljarters 't Ivoor Boxtel maken stroeve herstart

De biljarters van 't Ivoor hebben de competitie wat stroef hervat. Diverse teams van de Boxtelse club liepen tegen een nederlaag aan.

Het eerste libreteam verloor met 29-20 van Het Wapen van Eerschot 2. Peter van Giersbergen was de enige biljarter van 't Ivoor die won. Ook het tweede team dolf het onderspit. Henk van Boxmeer zorgde voor de enige winstpartij. 't Ivoor 3 speelde verdienstelijk gelijk. Louis Josiassen behaalde slechts vijf punten.

Het vierde team van de Boxtelse biljartvereniging leed een nederlaag en verblijft mede daardoor in de onderste regionen. 't Ivoor boekte een nuttige overwinning in de spelsoort driebanden-klein. Patrick Sterrenburg blonk uit door zijn winstpartij van twintig caramboles te beëindigen in 27 beurten, moyenne 0,720. Het driebanden-grootteam verloor met 26-24 van Touché uit Oss. Jacques van Loon hield de schade beperkt door als enige te winnen.

DAGCOMPETITIE

In de dagcompetitie verspeelde 't Ivoor 1 kostbare punten. Het verloor nipt met 35-34 van Schuttershof, maar blijft ruimschoots aan kop in zijn poule. In diezelfde poule behaalde 't Ivoor 2 38 punten door winst op Sonnevanck 4; het staat nu tweede. 't Ivoor 3 staat in dezelfde poule op de voorlaatste plaats en verloor vorige week met 27-40 van Nal 1.

Team 4 tapte uit een ander vaatje. Dit won met de maximale score, 40-22, van De Vliedberg 4. Harrie van der Velden, Math Hendriks en Ton Rooms zegevierden en met name Gerard Eijkemans speelde een formidabele partij. 't Ivoor 5 en De Baarzen 3 hielden elkaar in balans: 33-33.

DRIEBANDERS

De driebanders van 't Ivoor 6 legden het af tegen Nal 7. 't Ivoor 7 versloeg het Groene Laken uit Boxtel met 28-26. Fouad Hasbani speelde remise tegen Hans van der Aa. Van Loon won ruimschoots van Ties de Kinderen en Theo van Dongen moest zijn meerdere erkennen in Gerard Spijkers.

't Ivoor 8 verloor nipt van D'n Brouwer 3. André Vissers redde de eer voor dit team.

Het negende van 't Ivoor declasseerde D'n Brouwer 2 met 28-21. Richard van Pierlo speelde een uitmuntende partij met een moyenne van 0,793. Ook René de Windt won overtuigend. Henk van Kollenburg mocht acht punten bij laten schrijven op het teamtotaal.