Rugbyclub Ducks hervat competitie in Roermond


Komend weekend wordt de rugbycompetitie hervat. De senioren van het Boxtelse/Oisterwijkse cluster Ducks/Oysters starten met een uitwedstrijd tegen Bokkenrijders in Roermond. Van dit team is in het begin van de competitie onnodig en nipt verloren.

Aan de Boxtelse en Oisterwijkse senioren is het zaak te laten zien dat ze nu in staat zijn om de Midden-Limburgers aan de zegekar te binden. Om zo ook een goede start te maken in de play-offs en mee te dingen om de bovenste plaatsen.

Ook de jeugd speelt weer competitie; de junioren van Ducks/RCE treden in Tilburg aan tegen de concurrent voor de bovenste plaats. Dit belooft een spannende pot te worden.

KIDSRUGBY

Dinsdag start rugbyclub Ducks met iets nieuws; Turven–kidsrugby, een programma speciaal gericht op zes- en zevenjarige jongens en meisjes. Op een speelse manier worden trainingsactiviteiten verzorgd met een 'rugbytintje'. Oftewel: ravotten met wat regels. Dat gebeurt iedere dinsdag van 18.30 tot 19.15 in sportpark Den Wielakker.

Zaterdag 12 januari is er in het clubhuis van RC Ducks vanaf 16.30 uur de nieuwjaarsreceptie. Iedereen die rugby een warm hart toedraagt, is welkom.

Uitslag zaterdag 5 januari

Jun: Ducks/RCE - Roosendaal RC        51–33

Programma zaterdag 12 januari

Cubs: Pink Panthers - Ducks/RCE        12.30

Jun: Tilburg - Ducks/RCE        12.00

Colts: Tovaal Goes/REL - Ducks/RCE        13.00

Programma zondag 13 januari

Sen: Bokkenrijders - Ducks/Oysters        14.30