Elde College houdt open huis voor schoolverlaters

Leerlingen uit de groepen zeven en acht van het basisonderwijs en hun ouders of verzorgers kunnen deze maand een kijkje nemen in een van de locaties van het Elde College, de middelbare school met vestigingen in Schijndel en Sint-Michielsgestel.

De Elde-vestiging aan de Kapelbergstraat 6 in Sint-Michielsgestel opent zondag 20 januari de deuren van 12.30 tot 16.00 uur. Vrijdag 25 januari kunnen bezoekers een bezoek brengen aan de afdeling vmbo (alle richtingen) en aan praktijkonderwijs in Schijndel; de school aan het Kloosterpark is geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Zondag 27 januari zijn bezoekers van 12.30 tot 16.00 uur welkom bij het (tweetalig) vwo, havo en havo/vmbo-t in het schoolgebouw aan de Putsteeg 4 in Schijndel.

Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen brugklasleerlingen vmbo, havo en vwo op het Elde College in Schijndel starten in de sportklassen. Leerlingen hebben twee uur in de week extra bewegingsonderwijs en er staan acht sportieve activiteiten op het programma zoals waterski, survival en klimmen. Uiteraard is tijdens het open huis ruim aandacht voor sportklassen, zijn er diverse demo's en kunnen bezoekers zelf mee sporten.