Afbeelding
Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

ISIS WINT DE BLINKENDE 1+1=11-BOKAAL

Thijs en Noor heersen over Mullukzuipertjes

De 1+1=11 Sjow is altijd spannend voor de Gemondse kinderen. Want daar wordt bepaald wie de scepter mag zwaaien over Mullukzuipertjesland. Het werden Thijs en Noor.

Tijdens de show stelden de kinderen uit de groepen zeven en acht van de basisschool die raadslid, hoogheid of dansdurske zouden willen zijn, zich voor. Uit dit gezelschap zijn zeven dansdurskes en negen wijze raadsleden voortgekomen. Verder werden burgemeester Niels, adjudant Ties, prinses Noor en prins Thijs geïnstalleerd. Dit in het bijzijn van prins Geert 2.0 en adjudant De Vietzzen uit Bokkendonk, prins Felix d'n urste, adjudant Bart en burgemeester Ralph uit Schorsbos en de oud-hoogheden prins Sjors, burgemeester Anne, prinses Romy en adjudant Helmi van Mullukzuipertjesland. De jeugdige hoogheden van Bokkendonk en Krabberdonk waren ook op deze bijzondere dag aanwezig en genoten van alle optredens.

Bezoekers zagen een middag vol dans, zang en wervelende acts. Manita en Femke presenteerden de show soepel en vlot.

BOKAAL

De jury had er een zware taak aan om een winnaar uit te kiezen, maar kende na lang beraad Isis de blinkende bokaal toe.

De kersverse prinsenclub van Mullukzuipertjesland kijkt uit naar carnaval onder het motto: Gimde brandt los.

FOTO ONDER: Prinses Noor en prins Thijs dragen de versierselen al. Zij zwaaien de scepter over Mullukzuipertjesland. (Foto: Bas van den Biggelaar).


MonkeyFit start bootcamptraining in Liempde

Tomas Faber uit Liempde en Bibi Schouten, eigenaars van lifestylebedrijf MonkeyFit, starten woensdag 16 januari met de eerste bootcamptraining in Liempde.

De trainingen worden twee keer per week gegeven: woensdag om 20.00 en vrijdag om 19.00 uur. Lid worden is niet nodig: deelnemers betalen per sessie van 30 tot 45 minuten een bedrag van zes euro. Opgeven kan via www.monkeyfit.nl. Naast bootcamps is MonkeyFit ook actief op het gebied van voeding, personal training en medische fitness.