Dansmiddag voor het goede doel in De Rots

Dansliefhebbers kunnen zondag 13 januari hun hart ophalen in gemeenschapshuis De Rots, Nieuwe Nieuwstraat 7 in Boxtel. Daar is dan van 14.00 tot 18.00 uur een dansmiddag.

De band New Harvest treedt op, het duo Stardust Live verzorgt de muziek als New Harvest pauzeert.

New Harvest heeft een goed doel gekoppeld aan deze dansmiddag, namelijk stichting Hulphond Nederland. Een deel van de entreegelden gaat naar deze organisatie. De entree bedraagt zes euro voor vroegboekers en acht euro aan de kassa. Reserveren kan via telefoonnummer (073)- 543 09 34 of 06-44 18 10 34.


Boxtheater is op zoek naar gastvrij acteertalent

Voor zijn nieuwe productie is Boxtheater op zoek naar gastvrouwen en -heren met acteeraanleg.

Boxtheater werkt al jaren met gastvrouwen en gastheren bij zijn producties. Voor de komende jaren wil het deze rol uitbouwen en een vast ondersteunend team creƫren. Daarvoor is de toneelclub op zoek naar mensen met goede sociale vaardigheden en affiniteit of ervaring met theater en spel.

WORKSHOP

Dinsdag 15 januari geeft het theater een workshop voor potentiƫle kandidaten. Dan kan de regisseur beoordelen of de deelnemers geschikt zijn voor de taak van gastheer of gastvrouw. Wie aan de workshop mee wil doen, kan zich aanmelden via e-mail: info@boxtheater.nl.


112 nieuws

Brandweer bevrijdt fietser uit stationslift

De brandweer kreeg zaterdagmorgen rond zes uur de melding dat er iemand opgesloten zat in de lift bij het NS-station aan de Van Salmstraat in Boxtel.

De brandweer heeft de deur van de lift met een koevoet opengebroken. De bevrijde man sprong direct op zijn fiets en reed weg. De brandweer schakelde de lift uit. Het aanwezige beveiligingsbedrijf belde een liftmonteur.