Ploegers openen inschrijving carnavalsoptocht

Opgeven voor de Liempdse carnavalsoptocht kan dit jaar tot en met vrijdag 21 februari. Zondag 3 maart zullen de ongetwijfeld originele, prikkelende of verrassende creaties door de straten van het dorp trekken. Dit onder het motto van zijne doorluchtige hoogheid prins Joost d'n Echte: 'In Liemt gao g't vanêiges'.

Niet alleen deze spreuk, maar allerlei actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland moeten zorgen voor originele inzendingen die uiteindelijk het publiek dat langs de straten staat, moet vermaken. Deelnemen kan in de categorieën: loopgroepen junioren of senioren tot vier personen, loopgroepen junioren of senioren met meer dan vier personen en wagens. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 06-25 09 28 29 of e-mail: optochtploegersland@gmail.com. Inschrijven kan via de website www.ploegers.nl.


Rolstoeltennissers aan de bak tijdens nieuwjaarstoernooi

Stichting Rolstoeltennis Thadia houdt zondag 6 januari het Nieuwjaars Rolstoeltennis Toernooi in sportcomplex De Braken in Boxtel. Dit toernooi dient tevens als open dag voor nieuwkomers in de sport.

Aan het eendaagse toernooi nemen alleen spelers deel die door een lichamelijke handicap van een rolstoel afhankelijk zijn. Daarmee zijn de wedstrijden en tevens de wekelijkse trainingen van de stichting in Boxtel, uniek in Nederland. De organisatoren verwachten zondag dan ook weer sporters uit alle hoeken van het land en België. Het evenement begint om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur, waarna de prijsuitreiking wordt gehouden.

Wie de sport zelf wil ervaren, kan plaatsnemen in een van de sportrolstoelen en een potje spelen tegen een clublid. Meer informatie: www.rolstoeltennis.nl.


Vrouwen

Vrouwen Contact Boxtel heeft komende week de volgende activiteiten.

MAANDAG 7 JANUARI

13.00 yoga voor beginners in De Walnoot.

DINSDAG 8 JANUARI

13.00 fietstocht, vanaf het Breukelsplein.

19.30 nieuwjaarsreceptie de Rots.

WOENSDAG 9 JANUARI

19.00 & 20.00 gym in de Angelaschool.

DONDERDAG 10 JANUARI

09.00 nordic walking, start vanaf het gemeentehuis aan de Markt.