Kerstvieringen in De Kleine Aarde

Stichting VanOndersteBoven verzorgt kerstavond, maandag 24 december twee vieringen op De Kleine Aarde aan het Klaverblad 13 in Boxtel.

Om 17.00 uur is er een samenkomst voor ouders met kleine kinderen en om 19.30 uur voor volwassenen. Beide vieringen zijn gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De bezoekers komen samen rond de kerstboom, buiten voor het bezoekerscentrum van De Kleine Aarde. Het is donker, maar er brandt licht. Er is vuur. Er wordt gezongen. Ria Bergman neemt tijdens de viering om 17.00 uur de jonge kinderen mee in het kerstverhaal, de geschiedenis van de barre tocht op de rug van een ezeltje en de geboorte in een stal.

HART

Rogier Veltrop vertelt in de avondviering over zijn nieuwe leven na een operatie waarin hij een donorhart kreeg. Hij deelt zijn verwondering hierover met de aanwezigen.
Pleun van Dieren is onlangs bevallen van een zoontje en wil graag haar ervaringen vertellen en gevoelens met de bezoekers delen. Ze zal ook zingen. Het koor Ratatouille brengt stemmige liederen ten gehore. Nico Bulter speelt piano en verbindt de verhalen muzikaal aan elkaar.