Afbeelding
Foto: Daisy Renders

BOKSELSE MOPPEN GEEFT VIJFHONDERD EURO AAN GOED DOEL

Cheque voor WensAmbulance Brabant

Team Bokselse Moppen is in de prijzen gevallen tijdens de Bokselse Kwis. En dat is prettig nieuws voor de WensAmbulance Brabant, want die ontving het prijzengeld.

Bokselse Moppen deed dit jaar voor de vierde keer mee aan de dorpsquiz. In eerdere edities eindigde het team al eens als vierde en tweede. Dit keer sleepten de spelers opnieuw de tweede prijs in de wacht tijdens het evenement dat begin november werd gehouden in Boxtel en waar duizenden inwoners aan deelnamen.

VERVULLEN

De equipe had voor de WensAmbulance als goed doel gekozen. Zondag overhandigde teamcaptain Mart Renders in thuishonk Annahof een cheque van vijfhonderd euro aan plaatselijk coördinator Barry van Brakel. Die gaat erop toezien dat de prijs gebruikt wordt om een, al dan niet laatste, wens van een ernstig zieke uit Boxtel te vervullen. Daisy Renders heeft aangeboden foto's van die gebeurtenis te maken, zodat de familie daar een mooie herinnering aan overhoudt.

FOTO BOVEN: Teamcaptain Mart Renders van de Bokselse Moppen overhandigt een cheque van vijfhonderd euro aan Barry van Brakel van de WensAmbulance. (Foto: Daisy Renders).