Afbeelding
Foto: Nina Crebas

Hardstyle-feest Asylum keert terug in B-Town

Jongerencentrum B-Town is morgen, vrijdag 14 december opnieuw het podium voor het hardstyle-feest Asylum. Ook deze keer worden bezoekers getrakteerd op 'rauwe' platen met zowel nummers van nu als vroeger hardcore-werk.

Dj's Qriminal, Voidax, Sequens, Oblivionm Bionicle en Heretic staan achter de draaitafels. Ook MCDK en MC Resitivity komen het publiek vermaken. Ook dit jaar zal een verrassingsoptreden de line-up aanvullen.

De vorige editie van Asylum werd drukbezocht. De voorverkoop is al gestart en kaarten zijn voor 7,50 euro online verkrijgbaar via de Facebook- en Instagram-pagina van Asylum. Aan de deur kunnen mensen deze op 14 december tot middernacht voor tien euro kopen. Het evenement duurt van 20.00 tot 02.00 uur, minimumleeftijd is 16 jaar.


Jonah (8) zamelt mooi speelgoed in voor Vincentius

Jonah de Leest zamelt dit jaar mooi en bruikbaar speelgoed in voor gezinnen die het niet zo breed hebben. Het is een vervolg op zijn inzamelingsactie van vorig jaar, toen de achtjarige Boxtelaar in december voedingsmiddelen schonk aan de Voedselbank.

,,Sommige mensen hebben helemaal geen geld om cadeautjes te kopen voor hun kinderen. Dat vind ik zielig. Ik vind het belangrijk dat ook die kinderen presentjes krijgen. Want elk kind verdient iets leuks. Daarom heb ik deze actie bedacht", meldt Jonah, die op de Molenwijkschool zit. De jongen overhandigt het speelgoed dat hij inzamelt aan de Vincentiusvereniging zodat die ervoor kan zorgen dat het goed terecht komt.

Wie bruikbaar speelgoed heeft, kan dat tot en met zaterdag 15 december inleveren bij de duurzame conceptstore Ravøt (Stationsstraat 33). Daar verzamelt Jonah de giften. In oktober vond bij Ravøt een 'vergeten speelgoed-markt' plaats en de deelnemers hebben het overgebleven speelgoed gedoneerd aan Jonah's actie.

FOTO ONDER: Ook kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben, verdienen in deze maand een cadeautje vindt Jonah de Leest. (Foto: Nina Crebas).