Afbeelding
FISCHERFOTOGRAFIE BOXTEL NLD, FischerFotografie-Marcel Fischer

SINT-PETRUSSCHOOL VIERT BIJZONDER SINTERKLAASFEEST

Pieten trouwen op de valreep in Boxtel

De goedheiligman zit weer op zijn stoomboot op weg naar Spanje. Moe, maar voldaan, want alle cadeautjes zijn rondgebracht. Pakjesavond is voor de Sint logistiek een hel, maar toch weet hij het ieder jaar weer tot een goed einde te brengen. Zelfs zo goed dat hij overdag nog tijd had om een paar van zijn pieten in de echt te verbinden.

De leerlingen van de Sint-Petrusschool aan de Burgakker werden woensdagmiddag verrast door de komst van Sinterklaas en zijn beroete hulpjes. Hij kwam echter in een bijzonder vervoermiddel, de bekende caravan uit het tv-programma All You Need Is Love. Dat deed hij niet zonder reden. Want op hun laatste dag in Nederland stapten Piet Pietronella en haar Piet Pedro in het huwelijksbootje. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

In het bijzijn van alle scholieren gaven de twee tortelduifjes elkaar het ja-woord, tot grote vreugde van de goedheiligman. Die had voor de gelegenheid zelfs nog zijn hartjespiet meegenomen. Na de bruiloft hebben de kinderen het kersverse bruidspaar en de Sint verblijd met enkele mooie optredens. De middag gaf de bebaarde bisschop extra energie voor pakjesavond.

FOTO ONDER: Piet Pedro is ontzettend blij dat zijn Piet Pietronella ja heeft gezegd. Ze werden gisteren, woensdag, in de echt verbonden op de Sint-Petrusschool. (Foto: Marcel Fischer).