Natuurwerkgroep op excursie naar Baest en Keent

Natuurwerkgroep Liempde gaat zondag 9 december op excursie naar landgoed De Baest in Oirschot. Gids Jacq van Nunen neemt zijn gezelschap om 09.30 uur mee tijdens een wandeling die ongeveer twee uur duurt.

Mensen die mee willen lopen, verzamelen om 09.00 uur bij café 't Groene Woud aan Kasterensestraat 23 in Liempde. Vanaf daar vertrekt de groep carpoolend naar het startpunt, de Sint-Theresiakapel nabij de kruising van de Fransebaan en de Groenewoudsedijk in Oirschot. Aanmelden is niet nodig.

EINDEJAARSEXCURSIE

De traditionele eindejaarsexcursie van de Natuurwerkgroep Liempde voert vrijdag 28 december richting Grave. Daar wacht een bezoek aan natuurgebied Keent en de Kraaijenbergse Plassen.

Deelnemers vertrekken om 09.00 uur per bus vanaf de kerk aan de Dorpsstraat, waar men rond 17.00 uur verwacht terug te keren. Deelname kost 22 euro per persoon voor leden; niet-leden betalen drie euro meer. De prijs is inclusief vervoer, koffie met iets lekkers en een lunch. Aanmelden kan tot 24 december bij Toon Voets, toonvoets@hetnet.nl of telefoonnummer (0411) 63 20 67.


Gemonde

Kaartavond gilde

Het gilde Sint-Joris, Catharina, Antonius & Sebastiaan in Gemonde houdt morgen, vrijdag 7 december een kaartavond in clubhuis Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. Vanaf 20.00 uur kunnen deelnemers diverse prijzen winnen met jokeren en rikken. De zaal gaat een halfuur voor aanvang open. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro.

Aanmelden dorpsquiz

Puzzelaars uit Gemonde kunnen vrijdag 18 januari aan de slag tijdens de dorpsquiz. De winnaar wordt zaterdag 26 januari bekendgemaakt tijdens een feestavond in zaal Kloosterzicht. Inschrijven via website www.gemondsequiz.nl.