Scouts brengen kerstpost rond in regio Boxtel

Ruim 250 leden van Scouting Boxtel gaan in de week voor Kerstmis weer op pad om kerstkaarten te bezorgen in deze regio. Zij vragen 35 eurocent per kaart; voor drie kerstkaarten moet een euro worden neergeteld. Met de opbrengst worden clubactiviteiten bekostigd.

Bij blokhut Wickiup aan de Molenwijkseweg 5b kunnen mensen hun kerstkaart voor de postcode 5281, 5282, 5283, 5296 en 5298 (Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch) afleveren. De blokhut is daarvoor vanaf vandaag, donderdag 6 december dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur geopend. Op de zaterdag 8 en 15 december kan de kerstpost daar tussen 10.00 en 17.00 uur worden afgeleverd en op de zondag 9 en 16 december tussen 10.00 en 13.00 uur.

KERSTMARKT

Tot en met 16 december kunnen kerstkaarten met gepast geld in een gesloten envelop voorzien van naam en telefoonnummer ook worden afgegeven op de volgende adressen: Sweelincklaan 15, Boxtel; Pastoor Tilmanstraat 18, Lennisheuvel en De Hofstad 15, Esch. Voorts zijn de kerstkaarten op deze manier tot en met 15 december in te leveren bij bloemisterij Jasmijn (Breukelsestraat 110, Boxtel) en drogisterij Bewust Beter (Nieuwstraat 35, Liempde). Scouting Boxtel staat zaterdag 15 december ook met een kraam op de kerstmarkt in de wijk Selissenwal waar tussen 16.00 en 20.00 uur kerstpost afgegeven kan worden.


Flashback met zanger Gerlof in De Serenade

Gerlof Trommelen blikt zaterdag 8 en zondag 9 december terug op zijn 25-jarige muzikale carrière. Van carnavalsfeesten tot zingen voor kankerpatiënten. Voor honderden mensen zingen of voor een intiem gezelschap, het kwam allemaal voorbij.

Trommelen viert zijn zilveren jubileum onder de noemer Flashback met Gerlof & Friends in De Serenade aan de Oude Dijk in Liempde. Hij treedt dan op met maar liefst vier orkesten: Each One, The Herriecanes, De Aggemarvanhuisaf Band en De Kromploegers. Zondag 9 december verzorgt de zanger een matinee voor ouderen en mindervaliden, eveneens in De Serenade.

De zaal is zaterdag open vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur. Kaartjes voor zaterdagavond kosten 15 euro en voor zondagmiddag 7,50 euro. Toegangsbewijzen zijn te reserveren via www.gerloftrommelen.nl.


Voorverkoop van kaartjes Waggelrevue

De voorverkoop voor de Waggelrevue is onlangs van start gegaan. De Eendengatse zittingsavonden die prins Donald V zijn snaterende onderdanen namens Stichting Openbaar Carnaval (SOC) aanbiedt, lopen vrijdag 15 en zaterdag 16 februari om 19.44 uur van stapel in hofpaleis Denziz aan de Stationsstraat.

Tal van lokale leutartiesten hebben hun medewerking toegezegd: hofdichter Fons van Asten, de carnavalsverenigingen Gin Verstand, De Agterblijvers en Geen Drank Geen Klank én lolitiek commentator Ad Hoevenaars zijn van de partij. Daarnaast worden sketches opgevoerd door De Vijf Zaligheden, De Drie Kupkes en De Zörgenindjes. Bovendien werkt de Danzgarde van zijne doorluchtige hoogheid mee. The Ducktownband tekent voor de muzikale omlijsting.

TONPRATERS

Als tonpraters zijn Rien Bekkers (Olland) en Kitty Goverde (Uden) gecontracteerd. Ton van Alebeek presenteert de Waggelrevue. Entreebewijzen kosten elf euro per stuk en zijn te reserveren via www.waggelrevue.nl.