VOORSPRONG VERDAMPT IN TWEEDE HELFT

LSV lijdt zure nederlaag

Na een vliegende start op voorsprong komen en uiteindelijk de wedstrijd verliezen. Dat overkwam LSV zondag in de uitwedstrijd tegen FC Drunen.

LSV opende flitsend en stond binnen vijf minuten voor. Maikel van den Heuvel

kopte een corner van Rowi van de Besselaar binnen. De ploeg uit Lennisheuvel was in de eerste helft heer en meester op het veld en kreeg kans op kans, maar scoorde niet. Luuk Hobbelen zag zijn schot gepakt worden en Yassine Rouadi schoot over.

Na rust bleken de rollen omgedraaid. Drunen koos voor de aanval, LSV kwam nauwelijks meer van de eigen helft. Edwin van Oosten schoot een strafschop binnen en bracht de Drunenaren langszij. Vijf minuten later liet Mathijs van der Lee de 2-1 aantekenen na een aanval over rechts. LSV moest wel risico gaan nemen en kreeg prompt de 3-1 tegen uit een counter. Van der Lee scoorde opnieuw.

Zondag 2 december neemt LSV het thuis op tegen Gloria. De aftrap in het sportpark aan de Mijlstraat is om 14.30 uur.

Kaarten bij Irene

De Gemondse voetbalclub Irene houdt morgen, vrijdag 30 november haar tweewekelijkse kaartavond. Bezoekers kunnen vanaf 20.00 rikken en jokeren in de kantine in sportpark De Laat aan de Kaal Hoefsteeg. De inschrijving kost 2,50 euro.