Volop activiteiten voor senioren in december

Senioren in Boxtel kunnen in de laatste maand van het jaar deelnemen aan veel activiteiten van de KBO. Zo zijn er diverse kerstvieringen, een uitstapje en de beurs. Donderdag 6 december zijn voor al deze bezigheden kaarten te koop in gemeenschapshuizen De Rots, Orion, De Walnoot en in Simeonshof.

In de loop van de feestmaand december zijn er diverse kerstvieringen. In Selissen en Lennisheuvel zijn deze op vrijdag 14 december. In gemeenschapshuis De Walnoot begint de viering om 11.00 uur en in Orion om 13.00 uur. De senioren in Boxtel Oost kunnen woensdag 19 december terecht in De Rots vanaf 13.30 uur en in het centrum is de viering vrijdag 21 december om 13.30 uur in het Muziekhuis.

Een dag na kerst, donderdag 27 december gaat KBO Boxtel naar de Orchideeƫnhoeve met vlindertuin in Luttelgeest. Deelnemers gaan per bus en krijgen een compleet dagje uit voorgeschoteld inclusief lunch en diner. De bus vertrek 's ochtends om 10.00 uur. De kosten bedragen 65 euro voor KBO-leden, niet-leden zijn ook welkom, maar zij betalen 72,50 euro.

In januari heeft KBO Boxtel ook een uitstapje gepland naar de Seniorenexpo in de Koningshof in Veldhoven. Tijdens deze beurs komen diverse thema's voor ouderen aan bod. De ouderenbond gaat donderdag 17 januari per bus de beurs. Deze vertrekt om 09.00 uur vanaf gemeenschapshuis De Rots en vertrekt in Veldhoven weer om 15.00 uur. Kaartjes hiervoor kosten 10 euro.

Voor al deze activiteiten is er een kaartverkoop op donderdag 6 december van 14.00 tot 14.30 uur in de gemeenschapshuis De Rots, Orion, De Walnoot en Simeonshof. Voor de busreisjes is er nog een extra verkoopmoment alleen in De Walnoot op donderdag 13 december van 14.00 tot 14.30 uur.