Winkeltje van Saris nog één keer geopend

Toin, Paul, Cor, Jos, Eric en Marjon Saris gooien nog één keer de deuren open van het winkeltje van hun ouders Toon en Oda aan de Dorpsstraat in Liemde. De kinderen vonden het zonde om alle spullen weg te doen en bieden inwoners de gelegenheid om deze voordelig over te nemen.

Zaterdag 24 november staan vanaf 09.30 uur alle nog resterende bouten, moeren, gereedschappen, fietsmaterialen, verven en tal van andere artikelen te koop in de werkplaats van de oude smederij. De garagesale zal waarschijnlijk ook op zaterdag 1 december plaatsvinden.


Kaderbiljarters Liempde winnen van hekkensluiter

Het gevaar van onderschatting lag op de loer voor het kaderteam van 't Wapen van Liempde/Regiobank. De biljarters speelden tegen Moira uit Lith, de hekkensluiter van de competitie die ook nog eens twee reservespelers naar Liempde stuurde. Hoewel de gemiddeldes niet erg goed waren, won het kaderteam relatief eenvoudig: 6-3.

Harm van der Laar kreeg slecht aanvangsspel en kwam niet aan biljarten toe: hij verloor zijn duel. Hetzelfde gold voor Ton Rovers, maar die kon in de twaalfde beurt zijn wedstrijd toch naar zich toetrekken door een knappe serie van zeventig caramboles (13,33 gemiddeld) neer te zetten. Henry van Dijk speelde gelijk in elf beurten met een hoogste serie van 42. Zijn tegenstander had als eerste de benodigde 160 caramboles vergaard, maar in de gelijkmakende beurt behaalde ook Van Dijk dat aantal. Kopman Martien van den Tillaart bleek goed in vorm en speelde solide. Hij won in elf beurten klaar, scoorde een hoogste serie van 61 met een gemiddelde van 19.090.

Het C1-team van 't Wapen van Liempde/Regiobank verloor van De Hazelaar 2 in Rosmalen met 28-24. Desalniettemin speelde Leo van Erp een prima wedstrijd door in veertien beurten te winnen. Peter van Lierop maakte gelijk in de 23e beurt, nadat zijn tegenstander al klaar was.

Het derde C2-team bleek weer in vorm: door winst van Cor van Beers, Edward Korsten en inval-kopman Peter van Lierop werd het 30-22 tegen Krijt op Tijd 2.