Lexie (7) kan niet wachten totdat de Zwarte Pieten van Sinterklaas de cadeautjes in de schoorsteen doen. Bij de intocht hield ze haar zenuwen in bedwang door een radslag te maken. (Foto: Peter de Koning).
Lexie (7) kan niet wachten totdat de Zwarte Pieten van Sinterklaas de cadeautjes in de schoorsteen doen. Bij de intocht hield ze haar zenuwen in bedwang door een radslag te maken. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

HET WENSENLIJSTJE VAN EEN ZEVENJARIGE SINTERKLAASFANAAT

Boek voor Lexie en haar geheimen...

Ze heeft er duidelijk lang over nagedacht, de zevenjarige Lexie. Als een spraakwaterval lepelt ze haar verlanglijstje op. En ze weet ook precies waarom ze juist voor deze cadeaus kiest.

,,Bovenaan mijn verlanglijstje staat een dagboek van K3. Dan heb ik een boek van mezelf waarin ik mijn geheimen schrijf. Nee, papa en mama mogen daar niet in lezen", vertelt Lexie. ,,Ik wil ook een K3-microfoon. Ik houd heel erg van zingen en ben fan. Wie ik de leukste vind van K3? Klaasje natuurlijk. Omdat ze blond is net als ik."

Het grootste cadeau moet dan nog komen, legt de Sinterklaasfan uit: ,,Dat is een camera. Die wil ik heel, héél graag hebben." Enthousiast vertelt Lexie door: ,,Ik wil er eentje waarmee ik foto's én filmpjes kan maken. Ik neem de camera mee naar de dierentuin om daar heel veel foto's en natuurlijk filmpjes te maken. Ik vind dieren heel cool."

Lexie (7) kan niet wachten totdat de Zwarte Pieten van Sinterklaas de cadeautjes in de schoorsteen doen. (Foto: Peter de Koning).