Afbeelding
Foto: Hans Verberk

LSV komt in blessuretijd

voorbij White Boys Waspik

Dankzij een slotoffensief pakte LSV zondag op eigen veld in extremis de drie punten ten koste van White Boys uit Waspik. ,,Ik heb een hele mooie pot voetbal gezien, met twee fel spelende teams", sprak assistent-coach Mark van der Struijk na afloop.

In de eerste helft kwamen beide teams dicht bij de openingstreffer. Na een goede aanval over rechts door White Boys werd de bal door centrale verdediger Lyuboslav Serafimov van de lijn gehaald. LSV had tien minuten voor rust zomaar voor kunnen staan maar, de poging van Maikel van den Heuvel ging net over.

Ondanks dat de thuisploeg in de tweede helft sterker was, kregen de bezoekers toch de eerste kans. De bal werd echter op de buitenkant van de paal geschoten. In de 80e minuut leek LSV op voorsprong te komen. Abalatif Azzamad kreeg de bal aangespeeld op de 16-meterlijn, maar schoot rakelings naast.

In blessuretijd winnen de gastheren dan toch. Via een prima aanval over links kwam de bal bij Jarne van der Heijden uit. Hij speelde vanaf de achterlijn terug op de vrijstaande Azzamad, die het leer achter de kansloze doelman schoot.

Door deze overwinning blijft LSV goed meedoen in de middenmoot van de competitie. Zondag 25 november speelt de Lennisheuvelse formatie uit bij FC Drunen. De aftrap is om 14.00 uur.

SENIOREN

Uitslagen zondag 18 november

LSV 1 – White Boys 1        1-0

LSV 2 – EMK 3        1-1

Oirschot Vooruit 4 - LSV 3        2-1

Programma zondag 25 november

FC Drunen 1 - LSV 1        14.00

LSV 2 – Acht 3        12.00

Woenselse Boys 3 - LSV 3        11.00

VETERANEN

Uitslag zaterdag 17 november

Essche Boys - LSV        1-1

Programma zaterdag 24 november

LSV - Jong Brabant        16.00

FOTO LINKS: LSV'er Arjan van Helvoirt (rechts) de bal in het sportpark aan de Mijlstraat in Lennisheuvel. (Foto: Hans Verberk).