Nieuwjaarsconcert Ducktownband in Comsche Hoeve

Op 1 januari 2019 vindt in de Comsche Hoeve het traditionele Vette Oliebollen Festijn plaats. Dit is de nieuwjaarsreceptie van de Boxtelse muziekclub The Ducktownband. Ook dit jaar zal het gezelschap nieuwe muziek spelen.

Er zullen zelfgebakken oliebollen van Bernard zijn, er wordt met een drankje geklonken op het nieuwe jaar en er zullen er ook verschillende optredens worden verzorgd door diverse artiesten. Na dit alles is er een afterparty met DJ Frank. De bezoeker zijn vanaf 14.00 welkom op het adres Stationsstraat 46B in Boxtel

Boxtel

Inspiratie buurtnatuur

Het IVN houdt woensdag 28 november tussen 13.30 en 16.00 uur een inspiratiesessie over buurttuinen. Die vindt plaats in het Boxtelse centrumverpleeghuis Liduina (Luidinahof 35). Die plek is gekozen vanwege het concept SamenWijs dat is ontwikkeld door studenten van de HAS Hogeschool en gaat over tuinieren en voedsel voor jong en oud. Naast het buurttuinen worden ook andere initiatieven besproken, zoals een zorgboerderij.

Popkoor JukeBox

Het jaarlijkse benefietconcert van popkoor JukeBox vindt plaats op dinsdag 11 december. Vanaf 20.00 uur worden in de Tijberzaal van het Baanderherencollege bekende en minder bekende hits ten gehore gebracht. Duo Two of Us verzorgt een gastoptreden. De opbrengsten van de muzikale avond zullen dit jaar gaan naar materialen voor ontspanning en beweging voor mensen met dementie in Boxtelse verpleeghuizen.

Handboogschieten

Vanaf 2 december geeft L'Union Boxtel een kennismakingscursus handboogschieten. De cursus bestaat uit acht delen en personen van twintig jaar of ouder kunnen hieraan deelnemen. De lessen zijn van 09.15 tot 10.30 uur op de schietlocatie aan de Molenwijkseweg 5a. Deelname kost vijftig euro per persoon, trainingsmateriaal inbegrepen. Belangstellenden kunnen e-mailen naar secretariaat@lunion-boxtel.nl.