Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

DISCO, FUNK EN DANCE IN PODIUM BOXTEL

Voedseltuin en BOL blij met benefietavond Lions

De vierde editie van benefietavond Vrienden van Boxtel Live werd volgens president Bob Zijlstra van Lions Club Dommel & Aa redelijk goed bezocht. ,,Het was erg gezellig met fraaie muziek. Uiteindelijk werd er ook nog flink gedanst." De opbrengst gaat naar de stichtingen Voedseltuin Boxtel en Belangenbehartiging Ouderen Liempde.

In plaats van live muziek door orkesten, hadden de organisatoren deze keer gekozen voor drie deejays. Om zo tegemoet te komen aan de wens van vaste bezoekers om een 'ouderwetse dansavond' te beleven. Saterday Night Fever was de titel van het muziekfeest in Podium Boxtel aan de Burgakker. De discjockeys hadden elk hun eigen specialisme. Halverwege de avond wisselden ze van locatie. Zo voerde tijdens de finale in de grote zaal elek-

tronische dansmuziek de boventoon. In de kleine zaal was het intiemer en dichterbij het thema van de avond. ,,De ambiance was top met sfeervolle lichteffecten en een geweldige dansvloer", aldus de president. Hij noemt het ontbreken van een orkest 'wel een gemis'. ,,Daar gaan we weer mee aan de slag voor volgend jaar: de vijfde en wellicht laatste editie. Een nieuw event is namelijk in de maak."

Tijdens Vrienden van Boxtel Live kregen Theodoor van Leeuwen van de Voedseltuin Boxtel en Tossy de Man van stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde een cheque uitgereikt. Dat gebeurde symbolisch, omdat de opbrengst van de muzikale benefietavond nog niet bekend is.

FOTO ONDER: Podium Boxtel werd zaterdagavond omgetoverd tot discotheek. (Foto: Gerard Schalkx).

Afbeelding
Afbeelding