Afbeelding
Foto: Persburo Sander van Gils

Personenauto brandt uit op Bosscheweg

Een geparkeerde auto is zaterdagavond kort na elf uur volledig uitgebrand op de Bosscheweg in Boxtel.

De voorkant van de auto brandde erg fel. De gealarmeerde brandweer doofde het vuur en vermoedt dat er sprake is van brandstichting omdat het voertuig geparkeerd stond. De politie heeft onderzoek verricht en riep via het platform Burgernet het publiek uit de omgeving op om eventuele verdachte situaties te melden. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande wrak uiteindelijk afgevoerd. (Foto: Persburo Sander van Gils).


Meditatieve wandeling

In kasteelpark Stapelen in Boxtel is zaterdag 17 november vanaf 14.00 uur een meditatieve wandeling. Deelnemers nemen allen een tekst mee die veel voor hen betekent. Het startpunt is de kasteelpoort. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 06-43 58 66 28.

Foto-expositie in Liduina

Oud-Boxtelaar Willy Merkx exposeert momenteel haar fotowerk van de Kampina en de Biesbosch in de gangen van polikliniek Liduina in Boxtel. De expositie is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur te zien in de gangen van de polikliniek.

Serious Request

Jorien Renkema en Rob Janssen van radiozender 3FM komen in de week voor kerst door Boxtel en Liempde tijdens de actie Serious Request. Van 18 tot en met 24 december trekken zij door het land om geld op te halen voor het Rode Kruis. De tocht start in Weert en eindigt in Utrecht.