Finale BOT 2018 uitverkocht

De feestelijke uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) is uitverkocht. De winnaar van de finale, die voor de achtste keer plaatsvindt, wordt donderdag 8 november bekend gemaakt in automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat 14. Uit de negen finalisten worden winnaars in drie categorieën bekend gemaakt.

Het thema van de finale is Fast Forward. De jury bestaat uit Ties Pronk (voormalig Vion-directeur), Femke Hellemons (chief operations officer van Olympia) en Ramon Penders (Witlox en Van der Boomen Accountants). Elke editie kiest JCI Dommelland, de plaatselijke afdeling van een organisatie voor jonge ondernemers, ook een goed doel. Dit jaar is dat Dream4Kids. Deze stichting organiseert 'droomdagen' voor kinderen die ernstige trauma's hebben opgelopen.

,,We zijn ontzettend trots dat we dit als club voor elkaar hebben gebokst", zegt voorzitter van JCI Jurrie van den Broek over het uitverkochte evenement. ,,We hebben straks bijna vierhonderd mensen in Classic Park zitten. Dat betekent ook een mooi bedrag voor het goede doel, dat morgen onthuld wordt."

De gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd zijn vanaf 19.30 uur welkom. Een uur later start een twee durende spectaculaire show, waar een laserdemonstratie, de wereldkampioen paaldansen en een illusionist onderdeel van zijn. Ook laat de presentatrice - zangeres en actrice Laureen Peskens - de negen finalisten aan het woord. Om 22.30 uur begint de afterparty.

De volgende bedrijven zijn kanshebbers voor de BOT. Business to Business: Sanders Machinebouw; Dutch Hardware Trading; Nic&Mic. Business to Consumer: Eetcafé De Kerk; PROEF! Culinair; Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Business to Consumer Nieuwkomer: Lunchzaak Deegeluk; Drogisterij Bewust Beter Liempde; Elan Bikes Support.