Met ouderwetse stamppot over belasting praten

Fiscalist Ton Kroonen en bedrijfskundig adviseur Louis van Besouw serveren woensdag 14 november stamppot in bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 in Liempde. Niet omdat zij een restaurant begonnen zijn, maar om het onder genot van ouderwetse winterkost over fiscale ontwikkelingen en besparen op belastingen te hebben.

Hoe ziet de fiscale toekomst van de ondernemer er uit in 2019? Welke financiële gevolgen hebben de kabinetsplannen voor ondernemers en hoe mensen hierop anticiperen? Dit soort vragen worden tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door Rond Accountants uit Boxtel, beantwoord door fiscalist Kroonen. De bijdrage van Van Besouw zal vooral gaan over het creëren van waarde. Ondernemers die willen stoppen, krijgen onder meer adviezen over hoe zij de onderneming hierop voorbereiden. De avond met stamppot, fiscale feitjes en (na afloop) een borrel, start 14 november om 15.30 uur. Deelname is gratis door aan te melden via e-mail: ton@rondaccountants.nl.


Dorpstafel Gemonde

Dorpstafel Gemonde nodigt inwoners uit om middels een presentatie hun kennis te delen of over hun hobby's te komen praten. Er is een presentatieset aanwezig. De bijeenkomsten zijn in café/zaal De Schuif aan de Dorpstraat 30 en vinden woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur plaats.

Vrouwen

Vrouwen Contact Boxtel heeft komende week de volgende activiteiten voor haar leden op de agenda staan.

MAANDAG 12 NOVEMBER

13.00 uur yoga in De Walnoot.

DINSDAG 13 NOVEMBER

13.00 uur fietsen vanaf het Breukelsplein.

WOENSDAG 14 NOVEMBER

19.00 uur gym Angelaschool, 1e groep.

20.00 uur gym Angelaschool, 2e groep.

DONDERDAG 15 NOVEMBER

09.00 uur nordic walking vanaf de Markt.