Netwerken voor ondernemers uit Groene Woud

Open Coffee Het Groene Woud organiseert maandelijks een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de regio Boxtel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Schijndel. Woensdag 14 november is deze in horecagelegenheid Bij D'Ingens in Boxtel.

Lunchroom Bij D'Ingens opende eerder dit jaar haar deuren aan de Markt 14. Ondernemer Ingrid van Veen treedt tijdens de bijeenkomst, die tussen 09.00 en 11.00 uur plaatsvindt, als gastvrouw op. Ze vertelt de aanwezigen onder meer over hoe zij stappen zet via haar netwerk. Aanmelden is optioneel en is mogelijk via e-mail: opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.


Bijeenkomst over fusie Sint-Joseph en Kleine Meierij

In de Walnoot is donderdag 15 november om 19.30 uur een bijeenkomst voor huurders van woonstichting Sint-Joseph.

Woonstichting Sint-Joseph en woningstichting De Kleine Meierij uit Rosmalen zijn van plan te fuseren. Huurdersbelangenvereniging Boxtel is gevraagd in te stemmen met het samengaan van beide corporaties. Voordat er een besluit valt, wil het bestuur de wensen, zorgen en tips van de eigen huurders horen. Rob Dekker, directeur-bestuurder van woonstichting Sint-Joseph en Simon Jansen, directeur-bestuurder van woningstichting De Kleine Meierij komen 15 november een korte uitleg geven over de fusie.


Verzamelaarsbeurs

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt zondag 18 november een ruilbeurs. In gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof zijn van 10.00 tot 13.00 uur allerlei spulletjes te ruilen zoals postzegels, stickers, theezakjes en munten. Deze keer is het speciale thema: Notenkrakers. De entree bedraagt één euro, kinderen mogen voor 25 eurocent naar binnen.