Afbeelding
Foto: Hans Verberk

RENATA WÉL COMPLEET TEGEN BOXTELSE TAFELTENNISSERS

Taverbo verliest van hekkensluiter

Hekkensluiter Renata uit Eindhoven boekte zaterdag een 4-6 overwinning tegen Taverbo-Sabo in Boxtel. De gasten kampen al het hele seizoen met grote personele problemen en waren vaak als team niet compleet . Daarom staat de ploeg nu op de onderste plaats. Maar tegen Taverbo 1 waren de Eindhovenaren op volle oorlogssterkte.

Naast Gerard van Dongen en Dennis van Boven deed ook Sergei Shulepov deze wedstrijd mee. De thuisploeg uit Boxtel trad aan met Merlotte Staps, Michel Sperling en Bram Bakker.

In de openingswedstrijd nam Marlotte Staps van Taverbo-Sabo steeds een voorsprong tegen Gerard van Dongen. Echter, Van Dongen wist keer op keer de games naar zich toe te trekken en won uiteindelijk de wedstrijd. Michel Sperling maakte aan Boxtelse zijde de gelijkmaker door ook in drie games te stunten tegen Dennis van Boven. Sergei Shulepov van Renata bleek lastig bespeelbaar voor Bram Bakker. Ook in het dubbelspel waren Van Boven en Shulepov te sterk voor Staps en Sperling.

ZWAARBEVOCHTEN ZEGE

Toch kwam Taverbo weer terug door een zwaarbevochten overwinning van Sperling op Van Dongen en een goede zege van Staps op Shulepov. Van Boven was echter niet te stoppen door Bakker. Ook Shulepov won zijn partij van Sperling. Bakker deed nog iets terug voor Taverbo met een knappe zege in de vijfde game op Van Dongen. In de laatste wedstrijd deed Staps wat ze kon tegen Van Boven, maar een overwinning voor haar zat er niet meer in. Daarmee verloor Taverbo met 4-6 tegen de sterk spelende Eindhovenaren.

Na deze speelronde is het verschil tussen de nummers twee en vijf in de tussenstand slechts drie punten. Het zal dus erg spannend blijven de komende wedstrijden.

Afgelopen zaterdag kreeg het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo degradatiekandidaat Stiphout op visite. Het doel was om zoveel mogelijk punten te pakken en de koppositie te heroveren. Hoewel Rick van der Schoot al zijn partijen won, wist de Boxtelse ploeg de overwinning niet over de streep te trekken: de partij tegen Stiphout eindigde in 5-5. Toch bezetten de jongeren van Taverbo nog altijd de tweede plaats op de ranglijst met veertig punten uit zeven wedstrijden, twee minder dan koploper MTTV '72 uit Mierlo.

Overige uitslagen week 44

SENIOREN

Taverbo-Sabo 2 - Maastricht        19-1

Taverbo-Sabo 3 - Irene        14-6

Taverbo-Sabo 4 - BSM 2        8-2

Taverbo-Sabo 5 - PJS 2        7-3

Taverbo-Sabo 7 - Rotac '82 4        6-4

Taverbo-Sabo 8 - MTTV '72 4        1-9

JEUGD

Taverbo-Sabo 3 - Never Despair 5        2-8


LSV Lennisheuvel

SENIOREN

Uitslagen zondag 4 november

LSV 2 – RKSV Nuenen 4        4-1

Boxtel 3 - LSV 3        0-1

Programma zaterdag 10 november

LSV 1 – Nemelaer 1        16.00

Programma zondag 11 november

LSV 3 - ODC 3        10.30

VETERANEN

Uitslag zaterdag 3 november

De Bocht 1 - LSV 1        1-5

Sportlessen HCB '92

De Boxtelse handbalvereniging HCB '92 geeft iedere donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur een sportles in sporthal De Braken aan kinderen van 5 tot 10 jaar in samenwerking met stichting Sport & Community uit Best. Er wordt via allerlei spelvariaties met de bal getraind. Niet alleen op het gebied van handbal, maar ook bijvoorbeeld voetbal, tennis en volleybal.

Tenniskampioenschap

De Boxtelse tennisverenigingen De Merletten, LTV Munsel en Die Braecke en De Peppelieren uit Liempde houden tot en met zondag 11 november de Boxtelse tenniskampioenschappen. De 29e editie van het evenement wordt gehouden in sportpark Molenwijk en sportcomplex De Braken. Zowel jeugdspelers als senioren strijden om de verschillende titels.


Zaalvoetbal

Uitslagen zaterdag 3 november

Big Street 68 – Hart van Boxtel        3-4

Team v.d. Wielen – Kwalitaria Strik        5-3

Tahadi – Juf Juf United        7-3

Café Vollop – Le Temps Perdu        3-0

Uitslagen maandag 5 november

v.d. Heijden Milieu – Dobotex BV        3-4

Filias 2 – Celdex BV        3-2

Enexis Groep – v. Stekelenburg        4-16

Verbeij/Hanekroot- Vermeer        1-2

Programma zaterdag 10 november

Brabant Sports - 't Geveltje        17.00

Ron Verhagen - Tahadi        17.45

Café Vollop - Hart van Boxtel        18.30

Heva/v. Weert - Kwalitaria Strik        19.15

X2COM - Team v.d. Wielen        20.00

Langenberg/D. - v.d. Sande/Pacqt        20.45

Programma maandag 12 november

Dobotex BV - ZVS Filias 2        19.00

Verbeij/Hanekr. - Wijnpakkettenonline        19.45

ZVS Filias VR 1 - FC Eindhoven VR 4        20.30

v.d. Heijden Milieu - Green Team        21.30

FOTO RECHTS: Een spelfragment uit de zaalvoetbalwedstrijd die Second Cars zaterdagavond speelde tegen Van de Sande/Pacqt. Het duel werd gestaakt wegens commentaar op de wedstrijdleiding na twee gele kaarten. (Foto: Hans Verberk).