Afbeelding
Foto:

Jaaragenda met

alle evenementen

van vijf dorpen

De nieuwste uitgave van Magazine DIT staat dit jaar helemaal in het teken van de honderden evenementen die jaarlijks in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde worden georganiseerd. Het magazine omvat een overzichtelijke jaaragenda met daarin zoveel mogelijk evenementen omlijst met mooie verhalen over de vijf kernen.

Magazine DIT wordt deze keer een echt bewaarnummer met een overzichtelijke kalender voor heel 2019. De leden van Brabants Centrum kunnen zo elke week in één oogopslag zien wat er te doen is en zo een keuze maken uit het aanbod.

Naast de jaaragenda staan in het magazine allerlei verhalen waardoor de lezers kennis kunnen maken met de vijf verschillende dorpen. Ook kunnen lezers genieten van informatieve artikelen over gezondheid, wonen, mode en beauty. Magazine DIT wordt verspreid onder de leden van stichting Brabants Centrum en is daarnaast ook los te koop.

EVENEMENT DOORGEVEN

Een team van vijf tekstschrijvers is inmiddels druk bezig met het maken van verhalen en het samenstellen van de jaarkalender. Veel organisaties hebben de datum van hun evenement al doorgegeven, maar de agenda is nog niet helemaal compleet. Wie een evenement wil publiceren in de jaaragenda van Magazine DIT kan contact opnemen met projectleider Mariëlle Wijffelaars, e-mail: marielle.wijffelaars@brabantscentrum.nl.

FOTO ONDER: Alvast als voorproefje: de cover van Magazine DIT 2018. (Cover: Daisy Renders).