Martijn Krabbé presenteert Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. In de tweede aflevering is een vak in de studio gevuld met Boxtelaren. (Foto: William Rutten).
Martijn Krabbé presenteert Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. In de tweede aflevering is een vak in de studio gevuld met Boxtelaren. (Foto: William Rutten). Foto: WILLIAMRUTTEN

Veertig Boxtelaren op weg naar het miljoen

In de tweede aflevering van de nieuwe RTL 4-spelshow 'Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen' zijn Boxtelaren te zien. Om precies te zijn veertig inwoners uit het postcodegebied 5283, dat is het oostelijk deel van Boxtel.

De deelnemers hebben een studioplaats gewonnen in de Postcode Loterij. De Boxtelaar die in de eerste ronde het best presteert, gaat samen met vier kandidaten uit andere Nederlandse plaatsen door naar de volgende ronde. Het uiteindelijke doel van de finalisten is het winnen van de hoofdprijs die kan oplopen tot één miljoen euro. De helft van het gewonnen bedrag wordt verdeeld onder de deelnemers uit de wijk van de winnaar. De uitzending van 'Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen' met daarin de inwoners van Boxtel is zondag 18 november van 21.30 tot 23.00 uur bij RTL 4 te zien.