Het team van Eetwinkel Select is trots op de hoge notering in de Cafetaria Top 100.
Het team van Eetwinkel Select is trots op de hoge notering in de Cafetaria Top 100. Foto:

Boxtelse horecagelegenheid op nummer zeventien in Cafetaria Top 100

Eetwinkel Select trotse nummer een van Brabant

JAN HERMENS

Eetwinkel Select uit Boxtel staat op plek zeventien van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Dat is de hoogste notering van alle deelnemende cafetaria's in Noord-Brabant.

,,De nummer een van Brabant. Dat is niet niks. Daar ben ik trots op. Deze notering danken we mede aan onze trouwe klanten, maar vooral aan de inzet van het hele team", vertelt eigenaar Jack van Hal. ,,Iedere deelnemende cafetaria krijgt bezoek van een mystery guest. Die let onder andere op hygiëne, klantvriendelijkheid en uiteraard op de kwaliteit van de verkochte producten. Later neemt ook een lid van de vakjury een kijkje in elke zaak. In eerste instantie anoniem, maar aan het eind van het bezoek maakt de deskundige zichzelf bekend. Overigens zonder iets van een oordeel te laten blijken."

De beste tweehonderd cafetaria's van Nederland ontvingen een uitnodiging voor de feestelijke prijsuitreiking afgelopen maandag. ,,Een spannende avond natuurlijk. Vorig jaar eindigden we op de 76e plaats, het jaar daarvoor op plek 45, nu op 17. We hebben de suggesties die de jury ons vorig jaar aan de hand deed, ter harte genomen. Met resultaat", glundert Van Hal.

UITSTRALING

De Snackkoerier vermeldt over Eetwinkel Select: ,,De inrichting is sfeervol, in een rustige kleurstelling. Deze locatie heeft alleen maar pluspunten als het gaat om de uitstraling. Er is een duidelijk herkenbare en consequent doorgevoerde huisstijl en er wordt veel aandacht besteed aan product- en menukeuze."

,,We weten ons duidelijk te onderscheiden van andere cafetaria's" aldus Van Hal. ,,Uiteraard verbinden we een aardige actie aan deze opsteker. Klanten die de komende dagen 17 euro of meer bij ons besteden, ontvangen bij hun bestelling een attentie."

Boxtel

BOT 2018

Donderdag 8 november vindt vanaf 19.30 uur de feestelijke uitreiking plaats van de Boxtelse Ondernemerstrofee (BOT) in automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat. Uit de negen finalisten die Brabants Centrum de voorgaande weken voorstelde, worden winnaars in drie categorieën gekozen. Kaarten voor de finaleavond zijn te koop via de website www.bot2018.nl.

Van Hal werkt meer dan dertig jaar in de cafetaria. Zijn vrouw Ankie en hij doen zo langzamerhand een stapje terug. Zoons Erwin en Daniël nemen het stokje over. ,,Deze hoge notering geeft Eetwinkel Select een extra 'boost'. Geweldig voor de jongens natuurlijk."

BOURGONDISCHE BRABANT

Eetwinkel Select is al meer dan vijftig jaar een begrip in Boxtel, vertelt Van Hal. ,,Mijn vrouw en ik zijn de derde uitbaters sinds de oprichting. Veel klanten kennen ons en dat geldt omgekeerd ook. In de loop der jaren is onze menukaart flink uitgebreid. Soepen uit eigen keuken, in de winter vers bereide stamppotten en natuurlijk heerlijke frites en alle snacks die in het assortiment van een Eetwinkel horen. Het bourgondische Brabant, dat proef je bij ons."

FOTO BOVEN: Het team van Eetwinkel Select is trots op de hoge notering in de Cafetaria Top 100.

Afbeelding