VRIENDEN VAN BOXTEL LIVE 2018

Saturday Night Fever bij
Lionsclub Dommel & Aa

Voor het vierde jaar op rij houdt Lionsclub Dommel & Aa het benefietconcert Vrienden van Boxtel Live in theaterzaal Podium Boxtel aan de Burgakker. Drie deejays zorgen zaterdag 10 november voor een dansavond onder de titel Saturday Night Fever. Met vooral disco- en funkmuziek uit de jaren zeventig en tachtig dus.

De opbrengst van het muziekfeest gaat naar twee lokale goede doelen. Voedseltuin Boxtel heeft onder meer behoefte aan een trekker en stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde (BOL) wil zonnepanelen plaatsen op dienstencentrum De Kloosterhof.

Vaste bezoekers van Vrienden van Boxtel Live gaven aan graag weer eens een ouderwetse dansavond te willen beleven, meldt president Bob Zijlstra van de Lionsclub. Door met deejays te werken, wordt daarop ingespeeld. Het danscollectief van Thelma van den Bosch geeft een demonstratie, maar stimuleert bezoekers ook om uit hun dak te gaan op de dansvloer die in de grote zaal van Podium Boxtel wordt gelegd.

Entreekaarten voor Vrienden van Boxtel Live kosten 19,50 euro en zijn te reserveren via www.podiumboxtel.nl en www.lionsclubdommelenaa.nl. Bovendien zijn toegangsbewijzen te koop op de vaste voorverkoopadressen van Podium Boxtel: cadeauwinkel Hebbes (Markt), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat) en supermarkt Jumbo (Oosterhof) en in Liempde bij drogist Bewust Beter (Nieuwstraat). Wie contant afrekent, betaalt een euro meer.