fbt
fbt Foto: Ad Dekker

TS Dekker wint eremetaal bij zuiderburen

Amy Bressers (tuls) en Tilila Mairouche (sparren) van Taekwondo-school Dekker uit Boxtel zijn er zondag in geslaagd om een gouden plak te winnen tijdens het bekende internationale Flanders Field-toernooi in het Belgische Tervuren. Ook andere leden van TS Dekker wonnen eremetaal.

Er deden ruim honderdzestig deelnemers mee aan het toernooi, afkomstig uit heel Europa. Onder hen ook veel leden van TS Dekker. En die leverden puike prestaties. Naast het goud van Bressers en Mairouche, behaalde Areeb Abbas Ashraf een tweede plek.

Linda Beekmans had twee bronzen plakken om haar nek hangen. Die won zij bij tuls en sparren. Haar clubgenoten Femke van Gaal en Kaj van de Meulengraaf behaalden ook een medaille: zij werden derde bij het sparren.

OPEN HAAGLANDEN

Over een paar weken mogen de leerlingen van TS Dekker opnieuw proberen eremetaal te veroveren. Zondag 25 november vindt het Open Haaglanden 2018 plaats in Den Haag.

FOTO ONDER: Ad Dekker, naamgever van de Boxtelse taekwondoschool, was fier op zijn leerlingen die goed presteerden in Belgiƫ. (Foto: Ad Dekker).